Farní ohlášky z neděle 2. 8. 2020

18. neděle v mezidobí

*     Pátek 7. 8. je prvním pátkem v měsíci. Využijme možnosti přijmout svátost smíření a eucharistie – tento den je spojen s mimořádnými milostmi. Po mši sv. následuje pravidelná eucharistická adorace.

*      Slavnostní bohoslužba ke cti a chvále Matky Boží Panny Marie spojená s požehnáním obnoveného Mariánského sloupu v Praze se v chrámu Matky Boží před Týnem bude slavit v sobotu 15. srpna 2020 od 10.00 hod. Více také na nástěnce a webu.

*      V sakristii nebo na faře v kanceláři je možné si se slevou zakoupit nově vydanou Modlitební knížku. Cena 120,- Kč.

*     Nabídka práce v křesťanské škole Karmel pro někoho, kdo by si rád přivydělal. Jedná se o úklid prostor školy, které budou částečně v Doběticích a částečně ve Svádově. Týdně dohromady 12 hod.. Plat 110Kč/hod. Zájemci, obracejte se na ředitelku školy, Mgr. Kláru Literovou, tel. 732260027. 

*      V sakristii jsou k dispozici DVD s fotkami z prvního svatého přijímání. Rodiny, jejichž děti se této slavnosti letos účastnily, si je mohou vyzvednout.

*     Srdečně zveme všechny mladé lidi na Diecézní setkání mládeže, které se bude konat 16. - 21. 8. v Příchovicích. Zajímavý program, krásná příroda, setkání s Kristem ve společenství.

*     Farní pouť k Panně Marii Nanebevzaté se uskuteční v neděli 16. srpna. Kdo by chtěl k této příležitosti napéci nějaké dobroty, je vítán. Srdečně zveme k účasti.

Příloha

Druh článku
Farnost