Farní ohlášky z neděle 24.4.2022

Boží milosrdenství

Neděle Božího milosrdenství

*        Dnešní neděli slavíme svátek Božího milosrdenství, který ustanovil 30. dubna 2000 velký papež sv. Jan Pavel II.

*        Dnešní neděli 24. dubna též proběhne od 18:00 hod. v našem kostele Velikonoční koncert v provedení Orchestru a sboru Severočeského divadla, pod vedením dirigenta Miloše Formáčka. Na programu Pergolesiho Stabat Mater, Mozartova Korunovační mše a Haendlův Mesiáš – Aleluja. Srdečně zveme k účasti na koncertu, který bude jistě nevšedním zážitkem, spojeným s radostnou oslavou Velikonoc.

*        Česká dominikánská provincie zve na již tradiční slavnostní mši svatou k poctě sv. Vojtěcha, která se bude konat v pondělí 25. dubna od 18:00 hod. v dominikánském klášteře sv. Vojtěcha. V tento den nebude v našem kostele sloužena mše svatá.

*        Srdečně zveme na prvomájový výlet především rodiny s dětmi. Sraz: Neděle 1. 5., zastávka MHD ÚL divadlo, odjezd 11:42. Návrat: 17:13 Divadlo, odjezd autobusu ze Stebna 16:42. Je možné jet i autem a zaparkovat u hřiště ve Stebně. V Ústí chceme na závěr dojít do kostela NPM na krátkou závěrečnou modlitbu.

*        Farní charita hledá nové a mladší členky do svých řad. Kdo by měl zájem o tuto prospěšnou dobrovolnickou práci, je srdečně zván na informační setkání farní charity, které se bude konat ve středu 4. 5. od 16:00 hod., sálek Nazaret na faře.   

*            Tým táborových vedoucí pod Spolkem Matěj zve děti od 6 do 15 let na každoroční tábor, který se bude konat od 16. do 29. července 2022. Letos na téma Den Trifidů. Tábořiště je nedaleko toho, na které jezdíme pravidelně. Stále u říčky Svitávky. Pro více informací se obracejte na táborové vedoucí. Další informace a samotnou přihlášku naleznete na táborových stránkách: taborymatej.cz v sekci Ústí nad Labem. Vzadu v předsíni naleznete plakátek. Děti se mají na co těšit a my se těšíme na děti.

*        Celostátní setkání mládeže proběhne letos od 9. – 14. srpna v Hradci Králové. Možnost registrace na webových stránkách celostatnisetkanimladeze.cz. Všichni mladí lidé jsou zváni na toto výjimečné setkání.

Druh článku
Farnost
Klíčová slova