Farní ohlášky z neděle 12.2.2023

6. neděle v mezidobí

* Farní knihovna je k dispozici všem, kdo mají zájem o kvalitní četbu, především duchovní literatury. V naší knihovně naleznete tvorbu současných i klasických autorů duchovní četby, životopisy světců i historické knihy a romány katolických autorů. Seznam většiny knih naleznete na našich webových stránkách. Zimní čas je vhodný pro četbu, proto si přijďte vybrat pěknou knížku!

* Každý čtvrtek bude v našem kostele od 17:15 vystavena Nejsvětější svátost s možností tiché adorace. Všichni jsou zváni k osobní modlitbě.

* Ve čtvrtek 16. února proběhne v sálku Nazaret na faře od 15:00 hod. pravidelné setkání seniorů. Na programu duchovní téma, diskuse, modlitba, občerstvení. Na setkání dochází též kněz. Přijďte vy, kteří se zúčastňujete pravidelně, i všichni ostatní senioři, kteří máte chuť se zapojit do vytváření křesťanského společenství vašich vrstevníků.

* Všechny rodiny s dětmi jsou zvány k účasti na mši sv. pro děti, která se uskuteční v neděli 19. února v 10:30 hod. Mši sv. doprovodí schola, složená z řad našich dětí a mládeže. Srdečně zveme!

* Setkání lékařů se uskuteční v pondělí 20. února od 19:00 hod. na faře v sále Jana Pavla II. Probírá se na pokračování duchovní téma, následuje diskuse, občerstvení, společná modlitba. Přijďte se navzájem povzbudit pro náročnou práci lékaře do křesťanského společenství.

* Popeleční středa, kterou je zahájena postní doba, připadá letos na středu 22. února. Připomínáme, že tento den je dnem přísného postu, tj. půst od masa a možnost najíst se pouze třikrát za den do polosyta (tzv. újma). Mše sv. s udílením popelce bude sloužena v našem kostele pouze večer v 18:00 hod., ranní mše sv. v 8:00 hod. se v tento den nekoná!

Druh článku
Farnost
Klíčová slova